top of page

Aflevering 16: De Jongen van MarsEen jongen die al van bij de geboorte over bijzondere gaven beschikt en daarbovenop ook nog eens een ongeziene kennis heeft van het universum. Hij noemt zichzelf een van de 'Indigo Children' en beweert afkomstig te zijn van Mars.

Is Boris Kipriyanovich effectief een herboren Martian, naar de Aarde gezonden om het menselijk ras te redden?


Boris wordt geboren in 1996 in de Russische stad Wolgograd, voor de meesten beter bekend als het vroegere Stalingrad.

Volgens zijn moeder, zelf een dokter, zou hij al van bij zijn geboorte ongewone vaardigheden vertonen. Bij de geboorte zelf zou Boris zijn blik meteen op haar gefixeerd hebben, en na 2 weken zou hij al zelfstandig zijn eigen hoofd kunnen ondersteunen. Het zou de start zijn van een reeks opmerkelijke sprongen in de ontwikkeling van Boris.

Na enkele weken zou Boris gestart zijn met praten, en op de leeftijd van 1,5 zou hij al lezen en tekenen. In de kleuterschool wordt ook snel opgemerkt hoe vlot hij dingen bijleert en onthoudt.

Het zou niet lang duren voor hij de naam van 'boy genius' krijgt.


Tot nu toe lijken al deze ontwikkelingen nog niet uitzonderlijk abnormaal, of toch niet om wereldnieuws te worden. Wat voor de doorbraak zorgde was een kampeertrip met zijn ouders en hun vrienden, waar Boris toegaf dat hij niet zomaar een jongen was, maar een herboren wezen van Mars, naar de Aarde gezonden om de mensheid te redden van de uitroeiing.Op dat punt was Boris al jaren gefascineerd door het heelal. Zijn ouders beweren dat hij al sinds zijn 3 jaar gedetailleerd kon vertellen over sterrenstelsels en planeten, maar zou volgens hen ook nooit in aanraking zijn gekomen met boeken of een andere manier waarop hij de kennis verworven zou hebben.

Na de 'openbaring' bij het kampvuur begon Boris meer en meer te vertellen over zijn thuisplaneet Mars.

Net als onze Aarde zou zijn volk een grote technologische vooruitgang gekend hebben, maar was dat ook de reden voor de ondergang ervan. Verschillende volken zouden tegen elkaar gevochten hebben in een grote nucleaire oorlog, waar ook Boris deel van uitmaakte als gevechtspiloot.

Om die reden werd hij, samen met nog anderen van zijn soort, naar de Aarde gezonden met als missie om ons van dezelfde ondergang te behoeden.De 'anderen' noemt Boris 'The Indigo Children'. Hieronder kan je de volledige reportage bekijken die Vice maakte rond deze kinderen, die ondertussen volwassenen zijn.

Zit er een bron van waarheid in het verhaald van deze kinderen, of is het misschien toch een iets té new age inspired opvoedingstechniek?

Naarmate Boris ouder wordt blijft hij wel steevast trouw aan zijn beweringen. Hij geeft meerdere interviews, waarvan ik er hieronder een plaats.

Volgens Boris zou zijn volk onsterfelijk zijn en ook stoppen met verouderen op 35 jaar. Dit komt volgens hem omdat zij CO2 inademen in plaats van zuurstof.

Buiten reizen door de ruimte zou zijn volk ook de mogelijkheid gehad hebben om door de tijd te reizen. Boris beweert dat hij 70.000 jaar geleden het verzonken continent Lemurië bezocht heeft en daar de val van dat volk heeft gezien.Hun geavanceerde technologie liet hen toe om dicht bij de Aarde te vliegen en zo het volk te observeren. Vandaar dat ze zagen dat het menselijk ras dringend gered moet worden.


Boris geeft wel de hoopvolle boodschap mee dat de mensheid nog steeds gered kan worden. De sleutel hiervoor zou zich namelijk bevinden in de Sfinx van Gizeh. Wanneer deze geopend wordt, zullen alle vragen beantwoord worden en is de mensheid gered.

Helaas kan Boris niet exact zeggen hoe die ingang dan juist geopend kan worden.


Als volwassene is Boris tegenwoordig moeilijk te vinden. Velen denken dat hij met zijn moeder in een afgelegen dorpje woont, of in Moskou. Ook zijn er verschillende mediums die beweren dat ze telepathisch contact hebben gehad en dat alles goed gaat met hen.Nuttige links:

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page