top of page

Aflevering 18: Antrum, De Dodelijkste Film Ooit Gemaakt


Hier is ze dan, onze laatste aflevering voor 2020! Laat me deze blog beginnen met te zeggen: Dank u! Dank u om zoveel naar ons te luisteren, dank u om mee op zoek te gaan naar onderwerpen, dank u om de sociale media te volgen en dank u voor elke donatie en elk stuk merch dat jullie gekocht hebben. Op welke manier u Grafspraak ook gesteund hebt, dank u! Zonder jullie steun was dit project misschien al lang stopgezet. Nu is het iets waar we niet over kunnen zwijgen geworden. We lopen met trots met onze kat op de borst over straat en zijn voortdurend onderling bezig over plannen voor 2021.


Als we zo lang leven tenminste, gezien ons volgende onderwerp:Antrum, The Deadliest Film Ever Made is eigenlijk twee films in één. Eerst en vooral heb je een documentaire die gemaakt werd over Antrum. De documentaire vertelt over de oorsprong van de film, de vloek die er op rust en de mysterieuze aard van de film zelf en de sterfgevallen die errond hangen.


Daarna heb je Antrum zelf, de fameuze vervloekte film die al sinds 1979 voor dood en tegenspoed lijkt te zorgen. De documentaire eindigt met een disclaimer en een countdown die meteen duidelijk maken: Antrum is geen veilige film om naar te kijken, wie kijkt riskeert zijn leven!


In de aflevering van vandaag kijken Nikki en Jens samen met special guest Evelien naar Antrum, The Deadliest Film Ever Made. Zullen ze dit overleven en in staat zijn om Grafspraak verder te zetten in 2021? Je kan het enkel hier ontdekken.


58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page