top of page

Dear David - 2018Adam bezoekt zijn familie in Montana tijdens de feestdagen en gaat daar op zoek naar een nieuwe woonplaats.
17 januari 2018

Na dit voorval stopte alles weer een tijd lang. Adam sliep weer goed, hij had geen akelig gevoel meer, geen rare geluiden of foto's.

Als hij Twitter opendeed om dit te melden zag hij veel mentions over een Instagram post die hij eerder gemaakt had.

Dit in combinatie met andere zaken die Adam reeds gemeld had: Stukken tijd verliezen, stemmen horen die er niet zijn, overtuigde zijn volgers ervan: David was hem aan het overnemen.

Tegen eind januari leek alles weer gekalmeerd, de updates kwamen trager (maar waren steeds zeer uitgebreid)

Plots, midden in de nacht, uploadt Adam de volgende video zonder zijn gewoonlijke thread of comment. De video werd genomen vanuit een vreemde hoek (op de vloer) en leek op geen enkele andere van zijn video's maar toonde opnieuw zijn ongeruste kat:


Op 3 februari post hij nog een update, deze keer staat er gewoon "everything is fine"

Wat opvallend was hieraan was dat hij geen hoofdletters of leestekens gebruikte, wat hij gewoonlijk erg correct deed.


Enkele dagen later tweette hij dat hij zijn job zou verlaten, aan iets nieuws beginnen en dat hij enthousiast was voor de toekomst. Wat opvallend was, was dat er in een van die tweets stond "I feel good" met twee spaties voor "good", iets wat kort ervoor ook in zijn "everything is fine" tweet gebeurde.


Op 14 februari post hij deze twee, opnieuw geen hoofdletters en voor het eerst in alle tweets gebruikt hij een smiley. Dit overtuigde mensen nog meer dat David de controle had.


Diezelfde dag, iets na middernacht, post hij opnieuw een kattenvideo.


Daarna werd alles weer erg normaal. Zijn tweets werden weer zijn gewoonlijke content (foto's, comics,...)

De laatste update die hij stuurde was dat hij in contact was met een filmstudio en dat er een Dear David film zou gemaakt worden. Hij benadrukt wel dat alles wat hij meemaakte echt was en niet een of ander creatief project.

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page