top of page

Aflevering 3: Men In Black


Wat een heerlijke case was me dit. De Men In Black verhalen gaan van angstaanjagend tot knotsgek, net zoals ik het graag heb. Ik geloof wel dat er organisaties zijn wiens taak het is om bepaalde informatie geheim te houden van het publiek. Dat maakt de Men In Black net zo intrigerend.

Zijn ze er om de duistere geheimen van de Amerikaanse regering verborgen te houden? Zijn ze een groep aliens wiens doel het is om onze planeet in te nemen? Wie houdt die pakken mooi zwart?


Ik ben altijd sceptisch wanneer ik van UFO getuigenissen hoor. Je moet al veel doen om mij te overtuigen. Bij het verhaal van Harold Dahl en Fred Crisman was dat ook niet anders. Het Maury Island incident was historisch gezien van groot belang voor de UFO community, ookal werd er intussen al lang geleden bekend dat de betrokken mannen het verzonnen hadden.


Drie dagen later bracht Kenneth Arnold de bal verder aan het rollen, wat uiteindelijk leidde tot de grote UFO gekte. Enkele jaren later kwam Albert K. Bender aan bod om wellicht een van de eerste wereldwijde UFO groeperingen op te richten met het IFSP.
Albert K. Bender met MIB schets.


Bijna al deze mannen beweren bezocht geweest te zijn door MIB's, helaas heeft geen enkele van hen een manier om dit te bewijzen.


De verhalen van Pauline en de Maxwell familie gaan om anonieme getuigenissen waarbij de namen veranderd zijn. Hoewel deze verhalen zeker boeiend zijn en de haren achteraan mijn nek deden rechtstaan, is er ook hier geen enkel bewijs van waarheid.


De getuigenis van Dan Akroyd:


Het Sheraton Hotel:


En als laatste is er nog de video vanop de werkplaats van Liam. Ook hierbij is het belangrijk te melden dat er verschillende soortgelijke videos online te vinden zijn, velen daarvan op hetzelfde ApexTV YouTube kanaal. Van alle "vermiste personen" die ze vermelden is er nergens een opsporingsbericht te vinden, en sommige acteurs uit videos zie je terugkeren in andere "found footage" beelden van hen. We beschouwen deze video dus ook als debunked.


Helaas zijn we ook deze week nog niet omgetoverd in true believers, maar de dag komt er nog aan waar we die ene zaak vinden die ons volop overtuigt van het bovennatuurlijke. Tot die dag blijven we verder zoeken in de diepste krochten van het internet naar bewijs van het paranormale.

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page