top of page

Aflevering 6: Majestic 12Op 8 juli 1947 berichtten de kranten over een crash van een onbekend vliegend voorwerp op een boerderij net buiten Roswell. Of toch niet? De volgende dag kwamen er namelijk al officiële berichten van de Amerikaanse overheid dat het slechts een weerballon zou geweest zijn. Zou er hier al sprake zijn van een complot?


Als we de documenten die ontvangen werden door diverse ufologen sinds de jaren '80 mogen geloven, was dit zeker het geval.


Op de website majesticdocuments.com werden alle mogelijke documenten verzameld die erop kunnen wijzen dat de VS al sinds de jaren '40 bezig is met cover-ups, buitenaardse technologie te onderzoeken en hoe in de toekomst om te gaan met verder buitenaards contact. Op https://majesticdocuments.com/pdf/eisenhower_briefing.pdf staat het gehele document dat Jaime Shandera ontving, waaronder de lijst van de 12 leden en de brief die president Truman schreef in 1947.


De foto hierboven komt uit een van de X-Factortijdschiften waar ik het in de aflevering over had, misschien brengt dit voor sommigen terug herinneringen naar boven?

Hierin worden ook de beide handtekeningen van Truman naast elkaar gezet:Hieronder de Cutler-Twining memo:


De website https://www.specialoperationsmanual.com/the-manual/ is perfect als je alle pagia's wil doornemen van de EXTRATERRESTRIAL ENTITIES AND TECHNOLOGY, RECOVERY AND DISPOSAL-handleiding.

Als laatste kan je hieronder ook de video terugvinden waaruit we het geluidsfragment gehaald hebben over de theorie dat MJ-12 achter de aanslag op JFK zou zitten.


52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page