top of page

Aflevering 4: ChupacabraIn deze aflevering duiken we voor de eerste keer dieper in de wereld van de cryptids. Vaak komen deze wezens voor uit de folklore van een bepaalde cultuur, en dat is bij de Chupacabra zeker het geval. Hieronder tonen we de tekening waar het allemaal mee begonnen is; het eerste ooggetuigenverslag van Madelyne Tolentino:Enkele links over de legende:


Ik had absoluut mijn bedenkingen nog voor ik deze case verder begon te onderzoeken, en deze werden nog verder bevestigd door het grondige onderzoek dat Benjamin Radford uitvoerde.


Het meest opmerkelijke (of moet ik zeggen: absurde) was voor mij de plotse migratie die het wezen leek te doen. Toevallig veranderde het wezen ook helemaal van uiterlijk en, hoe kan het ook anders in de VS, werden er deze keer ook meermaals lichamen van dode Chupacabra’s teruggevonden. Een van de meest bekende is de Cuero Chupacabra hieronder:
Voor wie nog niet overtuigd zou zijn:

Deze Chupacabra zou nog in 2019 gespot zijn:


Laten we zeggen dat de sightings in de VS de geloofwaardigheid van de Chupacabra allesbehalve geholpen hebben. Het is alvast a no from me.


En voor wie graag de video heeft bij de Robot Chicken Chupacabra Song:

113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page